Jag tror att de lugnar sig nu, alla tvära kast och det lilla hjärtat, det pulserar än

Älsklingar, hej. Nu har vi gått in i juni månad, det är officiellt sommar och jag hoppas innerligt att livet behandlar er väl. För mig har det mesta stått och stampat större delen av det här året. Det har liksom rullat på i sin stilla takt. Jag har egentligen ingen aning om vart större delen av tiden har tagit vägen, men på senare dagar har saker börjat så stilla förändras.
 
För lite drygt en vecka sedan blev jag kontaktad av en vän som frågade om jag möjligtvis var intresserad av ett jobb. Svar: ja. Det visade sig att det var personalbrist på hennes arbetsplats, och efter en kort intervju i torsdags och ett prova på-pass dagen därpå är jag numera anställd som semestervikarie med chans till förlängning för en skokoncern. Det är mycket nytt att lära sig, ta in, hålla koll och tänka på men överlag känns det genomgående positivt. Helt fantastiskt. Äntligen är jag inne på arbetsmarknaden, äntligen får jag samla på mig arbetslivserfarenheter och äntligen får jag bidra till samhället på riktigt. Äntligen gör jag någonting meningsfullt av min tid. Och detta helt utan varken minsta förvarning eller egentlig ansträngning. Jag känner mig så oerhört lyckligt lottad och går omkring med en genuin längtan till jobbet för att få lära mig mer och prestera bättre.
 
Och det där med maten... ja. Det ätstörda inom mig har, föga förvånande, börjat bubbla inom mig igen. De senaste veckorna har jag levt på ett väldigt begränsat kaloriintag och fem kilo har runnit av mig i mer eller mindre ett nafs. Jag hade glömt vilken kick det gav, att se siffrorna på vågen minska dag för dag. Att vara inne i en bubbla av kalorier, steg, kilometer, tempo, distans, makronutrienter, olika siffror, plus och minus, minus minus minus. 

Det har liksom börjat hända saker i livet, och jag har en hel del som jag både vill få utlopp för just i stunden, såväl som sådant jag vill ha dokumenterat i framtiden. Och eftersom den här bloggen ursprungligen var avsedd som ett andrum för mig att ventilera om mina ätstörda tendenser så funderar jag på att återuppta skrivandet här igen och bli lite mer aktiv, nu när den demonen vaknat upp igen. Vad säger ni? Är ni med mig? Jag har saknat er så mycket.

Ensammatankar

Välkommen tillbaka och grattis till jobbet <3

2016-06-08 | 12:54
http://Nouw.com/ensammatankar
Nerv

Äntligen är du tillbaka. Har saknat dig. Vi är med dig bby.

2016-06-08 | 23:22
http://Nerv.blogg.se
Glitter

Fina du. Ätstörningen lockar och luras. Jag vet. Men det leder bara till lidande. Ett långfinger åt skiten. Kram❤️

2016-06-09 | 09:18
http://glitterlila.blogg.se
Daniella 🌙

Grattis till jobbet och välkommen tillbaka. ❤️ Det hade varit roligt att få läsa mer om dina vardagar också, liksom få lära känna dej mer utanför ätstörningen.

2016-06-18 | 14:23
http://daniellachanelle.se/
Daniella 🌙

augusti redan. saknar dina ord.

2016-08-09 | 02:18
http://daniellachanelle.se/
aname.blogg.se

Har saknat och saknar ditt skrivande!

2016-09-03 | 11:20
http://aname.blogg.se/
Anonym

<3

2016-09-04 | 15:15
Anonym

<3

2016-10-05 | 12:13
Josefin

Läste runt på gamla äs-bloggar jag följde förut men de allra flesta har försvunnit eller dött ut så hade varit roligt att följa din iallafall :)♥

2016-10-10 | 23:21
http://Http://letusfly.blogg.se
Daniella 🌙

hoppas du bloggar igen snart <3

2016-12-07 | 11:44
http://daniellachanelle.se/
Daniella 🌙

http://chocolatemuffintop.tumblr.com/tagged/ts4mm här har jag hittat det mesta jag använder och gillar!

2016-12-25 | 00:05
http://daniellachanelle.se/
Daniella 🌙

Hallå publicera det dära inlägget då som du så cheeky snapchatade mej om :(((((((((((((((((((((((((((

2017-03-15 | 20:07
http://daniellachanelle.se/

Tusen och åter tusen tack för era fina kommentarer, hjärtan.


 
Namn:
     Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar: