Minns du när vi stod på skolgården? Jag står där än idag

En smått katastrofal och panikartad situation har precis uppstått och jag vet verkligen inte hur jag ska lyckas ta mig ur eller lösa den. Min killes mormor fyller 70 år i dagarna och nästa helg ska hon firas. Först står en helt ljuvlig spabehandling på schemat för hennes del, varpå hon senare kommer att anlända till en lokal som vi bokat, där allihopa överraskar henne med mat, dryck och fina presenter. Det kommer bli en magisk och minnesvärd dag, jag ser väldigt mycket fram emot den och är så tacksam för att jag får vara med och dela den här dagen med några av de finaste människorna jag har i mitt liv.
 
Men. Det ska tydligen badas bastu också. Förstår ni det? Jag, med mitt fett och min ärrade hud, den fula flickvännen, ska sittas och svettas i en bastu bland alla hans vackra familjemedlemmar och släktingar som jag aktar så högt. Jag får närmast magsår av stressen jag känner inför det och paniken kryper under skinnet på mig av blotta tanken på att behöva vistas i en så pass utsatt miljö.

Så som jag ser det nu har jag två möjliga utvägar:
1) Jag vägrar bastun. Och framstår helt sonika som en... ja men som en tråkig person. Men hur smiter jag undan? Vad ska jag säga, vad kan jag skylla på?
2) Jag gör det. Måste börja svälta, verkligen svälta och leta efter lämpliga badkläder. Hur många kilon kan en gå ner på 12 dagar? Vilken bikini/baddräkt är mest smickrande för en inte lika angenäm kropp? Och finns det någon mirakelkräm som trollar bort, eller åtminstone minskar, ärrbildning?
 
Jag behöver verkligen er hjälp nu. Vägled mig, snälla. Herregud, jag mår så dåligt just nu. Jävla psykiska ohälsa, fan i helvete vad jag hatar dig för att du ständigt envisas med att stå i vägen för mitt liv.

Natacha

Gå dit och försök att slappna av och ha kul med dom. Du är vacker som du är!
Du ska inte svälta dig de minsta lilla innan dess, flicka lilla! <3

2015-03-09 | 22:00
http://atstorning.devote.se
Daniella 🌙

Han älskar ju dig som du är, och sen tror jag inte att människor tänker på ärr. De har ju visserligen en historia, men du får tänka på att fokusen kommer vara på nån annan än dig den dagen. Även om jag tror att du är vacker och att det känns som att alla kommer stirra på ärrvävnad, så brukar folk också i sådana situationer vara för fokuserade på sina egna brister. De andra kvinnorna kommer nog tänka på sina egna magar, kanske med ärr från bristningar och sådär. Kram fina.

2015-03-09 | 22:50
http://daniellachanelle.se/
Maja

Jag hade struntat i bastun. Säg bara att du inte vill. Kanske kan du prata ihop dig med din pojkvän i förväg, så kanske han också skippar bastun för att stötta dig. Du är säkert inte den enda som inte vill basta. Kram fina.

2015-03-11 | 10:54
http://allaminafel.blogg.se

Tusen och åter tusen tack för era fina kommentarer, hjärtan.


 
Namn:
     Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar: