Krama om er lover medan det går

Jag har varit så vansinneskär i min pojkvän denna helg. Förmodligen var lördagen vår bästa dag hittills, och jag mådde så bra som jag sällan gör någonsin. En galleria här i vår stad hade invigningshelg med ett par nyöppnade butiker och en massa fräsiga erbjudanden, så efter att vi inhandlat en flaska rödpang och gjort en vända till pantautomaten (ifrån vilken vi gick 180 kronor rikare – mer lightläsk och hemmafester åt folket!) satte vi oss på bussen in till stan.

Min lilla lax gjorde några riktiga fynd i klädväg, men i övrigt gick vi bara omkring och kikade på folk i sällskap av varandra tills vi ganska snart slutade upp på en grekisk restaurang. Han åt gyros och jag en halloumiburgare. Så. Jäkla. Smarrigt. Och det var alldeles magiskt att få sitta där mitt emot honom, över ett glas öl och i skenet av levande stearinljus. Kunde varken slita blicken från honom eller förmå mig själv att sluta le. En sådan lycklig stund mitt i livet.

Så småningom blev det dags att betala notan, för att sedan parkera oss i biomörkret klockan 18:30 för att se på actionfilm, äta popcorn och hålla handen. Avrundade kvällen gjorde vi i hans säng där vi bara pratade och kärleksförklarade varandra i flera timmar. Och morgonen därpå vaknade jag upp och blev så håll käften-dominerad att jag tappade andan flera gånger... Han kan, han, min skatt.
 
Det är lite diffust, när detta kom att bli en blogg om kärlek. Kanske hände det den dagen jag fann den, kärleken.

Natacha

Fint skrivet!

2015-03-30 | 13:38
http://atstorning.devote.se

Tusen och åter tusen tack för era fina kommentarer, hjärtan.


 
Namn:
     Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar: