Är du fortfarande arg?

Jag kan inte göra annat än att förläget medge att det var ett smärre slag i ansiktet att logga in här imorse och mötas av att jag i torsdags inte hade en enda unik besökare. Det var förvisso över en vecka sedan jag senast uppdaterade, och jag minns inte när jag senast själv befann mig i någon annans kommentarsfält. Men jag blir nästan golvad när jag sätter detta i relation till det faktum att jag för ett år sedan inte var alls obekant med att snitta 100 besökare per dag.  Denna lilla bloggens glansdagar kanske är över... Vad tror ni? Jag hoppas innerligt att det inte är så. Vill ni ha mer eller mindre av någonting gällande innehållet, finns det något jag kan förbättra i allmänhet?
 
Det är så trivialt, men detta rekordlåga besöksantalet tog faktiskt hårt. Jag trodde inte att jag brydde mig såhär mycket, för herregud som jag försummat denna webbplats och stundom bara uppdaterat någon gång i månaden, mest för sakens skull. Men när det kommer till kritan är skrivandet det största jag har. NI är det största jag har. Och nu känns det som att jag liksom... tappat det, tappat er, tappat allt.
 
Kram från fröken slokörad.

e

jag följer din blogg via bloglovin, så jag läser varje inlägg du gör, och är inne bara då. jag kan tänka mig att många gör likadant, fortsätt blogga. kram.

2015-04-08 | 10:16
http://wastedmind.blogg.se
Daniella 🌙

Jag läser varje gång det kommer upp på bloglovin, men är dålig på att kommentera. Ska bli bättre, kram!

2015-04-08 | 15:38
http://daniellachanelle.se/
FrökenTV, bloggen om tv och film

Hittade precis din blogg men ska alla fall titta in så ofta jag kan :)

2015-04-20 | 00:09
http://efji.blogg.se/
R & S

Hej!
Vi kommenterar på ett gammalt inlägg för att ge adressen :)
Kramar <3

2016-12-14 | 15:34
http://winterbones.blogg.se

Tusen och åter tusen tack för era fina kommentarer, hjärtan.


 
Namn:
     Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar: