Kärlek värd att dö för är aldrig den som varar för evigt

Älskade du. 
 
Förlåt mig, 
men jag är tvungen.
 
Våra vägar korsades för första gången en regnig natt i april och det var då vår resa tog fart. Men vårt sista kapitel, det börjar här. 
 
Du fick mig. 
 
Aldrig förr har jag låtit någon göra mig så illa som du gjorde, men du fick mig att svälja min stolthet. Dina iskalla ord var jämförbara med tiotusen knivseggar i hjärtat, och du fick mig att gråta oavbrutet om nätterna tills jag somnade av utmattning. Och visst kunde jag känna avsky, men bara i två eller på sin höjd tre dagar, tills du fick mig lindad runt ditt finger igen. Du fick mig att bli någon jag egentligen inte är, du fick mig att göra saker jag egentligen inte gör.
 
Du fick mig.
 
För du har sårat mig. Ljugit. Manipulerat. Svikit. Förstört. Och jag har förlåtit dig. Gång, på gång, på jävla gång. 
 
Det var vår, jag var för ung och du var (alldeles, ja åh gudarna ska veta att du varit alldeles, alldeles) för dum. Trots det så fanns det aldrig någon jag hellre spenderade min tid med. De bästa stunderna jag kunde tänka mig var tillsammans med dig, i ett sällskap som bara bestod av oss. Du och jag. Ingenting har någonsin känts så självklart och jag kommer ihåg att jag undrade hur fan jag hade kunnat leva utan det här. Utan dig.
 
Du glittrade och jag var tveklöst, chanslöst, hopplöst förälskad och skulle du fråga mig om jag någonsin älskat dig så skulle jag svara ja. För jag älskade, faktiskt dig.
 
Men jag har fått nog.
 
I morgon när jag säger hejdå menar jag egentligen "farväl", och när jag därefter låter mina läppar möta dina är det för sista gången, och när jag slutligen går ut genom dörren kommer jag aldrig mer tillbaka. 
 
I morgon lämnar jag dig, älskade du. 
 
Förlåt mig,
men jag är tvungen.

Daniella 🌙

Du skriver så jävla vackert.

2014-02-16 | 07:08
http://daniellachanelle.se/
Sanna

Otroligt vackert skrivet!

sv: Jag vet att håret växer ut, är mest sur på mig själv och inte över hårets längd. Nu har jag en chans att ta hand om det ordentligt och stärka upp det eftersom allt det slitna är borta. Måste faktiskt erkänna att jag rockar kort hår rätt bra, haha! Ser lite mer "mogen" ut vilket passar mitt babyface bra. Är liksom 21 och blir alltid leggad när jag ska köpa energidryck :c

2014-02-16 | 16:00
http://enhimmelskdrog.se
TicTacToe

Läste att du har fått hjälp inom psykiatrin och du nu går lite halvt i psykoterapi. Har du fått hjälp med din ätstörning någon gång?

2014-02-16 | 17:43
http://tictactoe.blogg.se
Glitter

<3

2014-02-16 | 19:38
http://glitterlila.blogg.se
Högtiskyn

Sv: Jag kan ju testa att ta foto på det jag äter nu i veckan och se om det är något som jag vill lägga upp, haha!

Jaa, nu jäklar detoxar vi bort allt fett! ;)

2014-02-16 | 20:04
http://hogtiskyn.blogg.se
Iza

Vackert, modigt och starkt.

2014-02-17 | 07:40
http://baraiza.se
Agnes

Jättefint skrivet! Och om jag tolkar det rätt ska du göra slut med din respektive? Hoppas att det går bra! Det är så svårt det där, men en ska göra det som en mår bra av och vilket än destruktivt förhållande en har bör man lämna.
Kram

2014-02-17 | 23:46
http://ingensoldat.blogg.se/
nadja

å vad jag känner igen mig i den hopplösa, oförklarliga förälskelse du beskriver. för personen är ju inte rätt och man vet det men ändå dras man dit som en magnet till en annan och låter sig bli sårad gång på gång.

massa styrka och kärlek till dig <3

Svar: <3
Polly

2014-02-19 | 18:57

Tusen och åter tusen tack för era fina kommentarer, hjärtan.


 
Namn:
     Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar: