Åh, jag har sett för många drömmar födas och dö i ljuset av nätter som brann

God morgon! Nej, jag har inte sovit något ännu, men jag har inga direkta planer på att göra det heller så för mig är det morgon. Ja. Gårdagen började inte på bästa sätt. Jag försov mig ganska ordentligt till min första lektion och när jag väl vaknade drabbades jag av en sådan fruktansvärd yrsel att jag knappt kunde röra mig bland lakanen utan att det kändes som att hela världen skulle falla omkull. Ringde och frånvaroanmälde mig för att sedan somna om efter att ha tittat på lite serier, och såklart vaknar jag igen när hela dagen passerat med bara knappa timmen kvar tills mina vänner skulle dyka upp och påbörja kvällens ölhäveri.

Trots att allting fortfarande snurrade kastade jag mig in i duschen för att göra mig redo, och blev i vanlig ordning färdig just i tid. Jag hann precis hälla i mig en måltidsersättning innan vännerna snubblade in. Och hör mig: det är inte det stadigaste att bygga en fylla på - särskilt inte ifall ni precis som jag är otroligt lättpåverkade i allmänhet. Väl på krogen tog jag kvällens fjärde öl och därefter var jag kalasfull och tvungen att spy. He-he. Som om jag inte redan kände mig tillräckligt vidrig, liksom. Tack kroppen. Tack livet. Tack världen. Därefter mådde jag i alla fall bättre, kvällen fortsatte och blev till slut helt okej ändå.

"Flamman" var ju med, och kanske är det önsketänkande, men jag tror att jag börjar märka ett visst intresse från hans sida. Vi höll åtminstone i armkrok både till och från krogen och han var väldigt mån om att se till att jag mådde bra och höll sin arm om min rygg nästan hela kvällen; smekte mig försiktigt med sina fingertoppar över axeln och log sitt charmiga leende. Fint. Det måste väl betyda något i alla fall? Om än lite? Äh. Nu börjar bakfyllan bli påtaglig, så jag ska väl återgå till att hälla i mig iskallt vatten och lyssna på någon podcast. Vila huvudet en stund. Kram på er!

Daniella 🌙

Iiiihhhhh, vill typ skriva LÖÖÖÖV IS IN THA ÄÄÄÄIR men då skulle jag vara jättefånig. Vill dricka med men alla mina vänner är supertråkiga och är typ nykterister fram tills vinterns sista tenta är inlämnad.

2014-02-13 | 05:37
http://daniellachanelle.se/
Daniella 🌙

Svar: de luuuugnt, skriv påru! Jag svarar på fort jag kan/har svar på något. Ofta vet jag ingenting och då svarar jag inte hehe he he...

2014-02-13 | 06:27
http://daniellachanelle.se/
Daniella 🌙

Och jag vill bo i Norrland. Så jävla dödsavis.

2014-02-13 | 06:33
http://daniellachanelle.se/
vardagligt.webblogg.se

sv: Åh, tack fina du! <3

2014-02-13 | 19:39
http://vardagligt.webblogg.se/
Daniella 🌙

svar: om jag hade vägt 60 kilo mindre, kanske. <3

2014-02-13 | 21:42
http://daniellachanelle.se/

Tusen och åter tusen tack för era fina kommentarer, hjärtan.


 
Namn:
     Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar: