Jag såg framtiden i stjärnorna inatt, små korn av ljus i oceaner av svart

Här har vi min årsresumé! Fyll gärna i listan ni också, och meddela mig här i kommentarsfältet så att jag kan läsa era svar. Jag hoppas att året har varit precis så som ni vill ha det, mina hjärtan. Kanske hörs vi av något mer innan årsskiftet - kanske inte. Nu välkomnar jag 2015 med öppna armar... Gott nytt år! <3

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? 
De flesta av mina nya erfarenheter detta året har framför allt varit relationsbetingade. Jag har fått något sorts hjärta krossat väldigt hårt, men också gått in i mitt livs första förhållande och fått uppleva genuin kärlek.
 
Hur har ditt 2014 varit? 
Hela året har verkligen varit en berg- och dalbana, på gott och ont. Men överlag skulle jag ändå säga att det varit mitt överlägset bästa hittills. Ömsom väldigt destruktivt och långsamt, men emellanåt också så lustfyllt, lärorikt och fint. 
 
Vilket datum från 2014 kommer du aldrig glömma? 
Siffror är inte direkt min grej så de flesta datum är nog redan glömda. Det är snarare upplevelserna och känslorna därtill som jag kommer ta med mig och minnas. Men den 18 maj, när jag fick min första kyss av mannen i mitt liv, var ju något utöver det vanliga. Ett visst datum i februari är också väldigt speciellt.
 
Vad är din största framgång 2014?
Oj. Vet inte riktigt. Jag utmanade mig själv väldigt mycket och överkom många rädslor. Men det största av allt är förmodligen att jag växte otroligt mycket i mig själv, och lärde mig att sätta gränser, säga ifrån och stå upp för min egen person. Att jag någonstans började inse mitt eget värde. 
 
Vad spenderade du mest pengar på?
Nöjen! Jag har fått vara med om så oförtjänt många saker detta året och ibland har jag inte haft ett endaste korvöre kvar, men det har det varit värt. Magiskt. På andra plats kommer väl skräpmat och annat gift så som alkohol och nikotin.
 
Gjorde någonting dig riktigt glad?
Absolut. Har sällan upplevt så många stunder av genuin lycka som jag gjort i år. Oftast var det egentligen relativt små saker som inträffade, men som ändå betydde väldigt mycket just då. 
 
Vilka sånger kommer påminna dig om 2014?
Låtarna på albumet Tigerdrottningen känns som ett sådant givet och förutsägbart svar, men det är så. Kent har funnits med mig i hörlurarna dag efter dag, och vartenda spår på den skivan symboliserar på ett eller annat sätt mitt 2014.
 
Vem har du umgåtts med mest?
Oj, jag har ingen aning. Det har väl snarare varit så att jag träffat vissa väldigt intensivt under en kortare tid eller mer sporadiskt under en längre. Men förmodligen är det väl ändå killen eller min bästa vän.
  
Har du haft ett förhållande under 2014?
Ja. Och bakom ryggen på honom har jag också haft ett komplicerat men idogt ett med cola light :-) Ärligt talat då. Hur kommer en över ett sådant beroende egentligen?
 
Vart reste du under 2014?
Förutom att pendla mellan min stad och barndomshemmet så har jag gjort diverse resor fram och tillbaka till huvudstaden och västkusten. Det är först nu jag inser att jag faktiskt inte varit utomlands i år... Hm.
 
Är det något du saknar år 2014 och vill ha 2015?
Saknar och saknar... Alltså, ja. Jo. Självkontroll och värme, typ. Men överlag vill jag bara maxa livet i största allmänhet nästa år. Uppleva mer. Begripa mer. Känna mer. 
 
Vad gjorde du på din födelsedag?
Jag blev bland annat firad av min bästa vän med sushi och champagne vid hamninloppet. Åh.
 
Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
Det finns förmodligen en del jag hade kunnat göra annorlunda som i förlängningen hade förändrat saker och ting till det bättre, men jag vet inte riktigt om jag ids tänka så. Jag tror att en ska lära sig av sina misstag, inte nödvändigtvis ångra dem.
 
Vem saknade du?
Folk som jag på olika sätt glidit ifrån, som jag hade uppskattat att få ha kvar i och dela mitt liv med. Folk som befunnit sig för långt bort. Folk som lämnat. Ingen nämnd, och definitivt ingen glömd. 
 
De bästa nya människorna du träffade?
Några var bäst för stunden men som just nu bara känns som olyckor... Faktum är dock att jag har träffat så himla många människor i år som på flera sätt kommit att betyda gränslöst mycket för mig. Det har bland annat varit en ynnest att få träffa och lära känna killen och hans familj. Jag är så tacksam för det.
 
Vad vill du säga till dig själv inför 2015?
Alltså, så jävla mycket. Men för att inte bli långrandig: Slockna aldrig, fortsätt brinna. På alla sätt. Fortsätt.

Daniella 🌙

Jag snor denna listan later!

2014-12-28 | 12:56
http://daniellachanelle.se/
Violent

Ditt 2014 låter väldigt innehållsrikt & fint, tycker jag. Hoppas 2015 blir ÄNNU bättre för dig :) Kramar <3

missnot.blogg.se

åh jag blir så glad då jag läser att någon haft ett bra år, trots berg och dalar, jag hoppas att du får en lika fin fortsättning och att kärleken håller i sig.
Kärlek är fint!
gott nytt år och kram på dig!

2014-12-30 | 22:52
http://missnot.blogg.se/

Tusen och åter tusen tack för era fina kommentarer, hjärtan.


 
Namn:
     Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar: