Du gömmer dig under täcket nu inatt, det är ett sätt att stänga av

Min vecka har väl inte riktigt varit lika produktiv och livsomvälvande som jag förutspådde att den skulle bli. Vi är nog alla bekanta vid det faktum att det är väldigt enkelt att om kvällarna sitta på sängkammaren och smida sina järn, men desto svårare att dagen därpå stiga upp och faktiskt fullfölja sina storslagna planer... Och jag lyckades inte den här gången, heller.

Om jag ska vara ärlig så har varken maten eller plugget gått särskilt bra alls. Det är som att någonting inom mig alltid, alltid måste agera en ansvarslös tonåring så fort det handlar om studier. Jag tycks ha lyckats inbilla mig själv, ända in i ryggmärgen, att jag faktiskt kan skjuta upp allting framför mig i all evighet. Som att jag tror att mina uppsatser ska skriva sig själva, eller att jag ska kunna invänta någon jävla form av "lust" innan jag sätter mig ner med kurslitteraturen framför mig. Men nu skriver jag det här, och förklarar för mig själv att så inte är fallet. Skolarbetet kommer inte på något mirakulöst vis upplevas mer inspirerande imorgon, den svåraste biten är att faktiskt komma igång, och allt kommer att kännas bättre när det är gjort. Så. Sätt fart, och gör det du ska. Har ni några tips så är jag världens mest tacksamma.
 
Matintaget har jag förvisso skött förhållandevis bra, men emellanåt har jag också hetsätit och spytt, ätit fel och för mycket. Så många onödiga kalorier. Storm, regn och halka har dessutom hindrat mig från att ta mig ut och avverka mina kilometer i spåren. Och allt detta känns förstås i kroppen ikväll. Men jag har ändå kvar mitt fokus och min målsättning, och en övertygelse om, eller åtminstone en hoppfullhet inför, att kommande vecka ska bli bättre.
 
Jo, det är nog dags att ta fram läderpiskan nu. Och på tal om det så bjöd min karl ut mig på bio i helgen, Fifty Shades of Grey... Jo, men såatteh. Nu väntar sängen med en lång, varm och härlig sömn på mig. Puss gullisar.

Pssst... If you can dream it, you can do it.

Tack fina du! Åh är du bra på design? Jag har blogg.se's egna design. Jag har till och med bytt och testat igen men typsnittet vägrar ändras ändå :( Vet du vad som kan vara fel? <3

2015-03-02 | 17:19
http://pssst.blogg.se/

Tusen och åter tusen tack för era fina kommentarer, hjärtan.


 
Namn:
     Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar: