Förresten du, ja, jag vet att jag är sämst men får jag låna tusen spänn? Jag måste känna någonting innan jag tappar brödrosten i vattnet

I tisdags hetsåt och kräktes jag två gånger och det var bland det värsta men också det mest behagliga jag gjort denna vecka. Och det gör lite ont att erkänna och jag skäms för att berätta det, men jag tänker nog fortsätta med det. För igår när jag ställde mig på vågen hade jag gått ner flera, flera hekto trots att jag ätit jättemycket och jag var inte ens tvungen att avstå chokladkakan som frestade mig på kvällen. Allt jag behövde göra var att spy och det är gjort på mindre än en minut och ger mig en sådan härlig tillfredsställelse efteråt.

Hetsäta och kräkas. Det fungerar ju uppenbarligen herregud och jag är så himla, himla trött på att vara fet. Fan hörrni, jag läser igenom dessa ord och inser verkligen hur sjukt det låter, hur sjuk jag är, men inom mig är själen stillsam och de enda känslorna jag kan förnimma är lugn och harmoni. Och vet ni vad? Numera är det just de känslorna och en viktnedgång det enda som är viktigt för mig.

Daniella 🌙

Förlåt att jag inte svarar på kik men jag kan inte använda mobilen alls här i Sverige. Hoppas att du är okej, puss. <3

2015-03-06 | 17:53
http://daniellachanelle.se/
M

Åh skummat igenom en hel del av din blogg. Först och främst, vad fina ord du väljer och vad fint du skriver, sådär rakt av. Det där med att spy och tror att man gå ned, nej nej... Nej... Och igen nej. Kroppen reagerar, tar stryk, det är som om du ger ditt inre hårt med stryk... Jag hoppas innerligt att di vet hur farligt det är och kanske kan det stoppa tankarna lite. Fast vem är jag att säga detta, så mkt lättare att vara "den" liksom.

Skulle varit så kul att prata med dig på kik. Adda mig om du vill <3 och kämpa på!!!

2015-06-22 | 22:24
http://myvoiceinside.blogg.se

Tusen och åter tusen tack för era fina kommentarer, hjärtan.


 
Namn:
     Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar: