Lär mig, du fågel, med din flykt, att bryta upp och färdas tryggt

Givetvis har ångesten stått mig upp över öronen idag. Den gav sig tillkänna redan på morgonkvisten när jag vaknade efter nattens ängsliga drömmar. Jag kunde inte förmå mig att göra annat än att svälja mina sista 50 mg Lergigan och blunda under täcket en stund till. Egentligen har den typen av antihistaminer aldrig haft någon större effekt på mig, mer än att jag upplevt det som en trygghet att faktiskt ha dem där i byrålådan vid eventuella krissituationer. Och inte märkte jag av att de stillade mina nervösa orospåslag heller denna gången.

Snarare har mitt mående eskalerat i en rasande takt käpprätt åt helvete neråt under hela dagen. Jag förmådde mig inte att äta havregrynsgröt till frukost, jag utförde ingen utav de sysslor jag bestämt mig för att göra, jag gick inte utanför dörren på hela dagen och jag har inte lyckats svara på ett enda litet sms fastän mina vänner gjort tappra försök till att få tag i mig.

Istället sov jag bort hela eftermiddagen, dödade tid framför serier jag egentligen är fullständigt ointresserad av och hetsåt en massa kolhydrater. Så var den dagen förbi. Nu sitter jag här och hatar än en gång mig själv och den situation jag försatt mig i. Och visst - jag antar att det är okej att ha dåliga dagar ibland.

Jag är bara så himla, himla rädd för att de dåliga dagarna ska bli min vardag igen.

Daniella Åberg

Kram fina.

2015-02-17 | 04:50
http://vapenbroder.blogg.se/
Glitter

Känner igen mig i det där att efter en bättre tid bli livrädd när man har en dålig dag, för att man inte vill hamna där igen, i att alla dagar är sådär.
Jag hoppas det känns bättre idag.
Kram

2015-02-17 | 08:35
http://glitterlila.blogg.se
Maja

Dåliga dagar är hemska. Men det är aldrig ditt fel. Det är inte ditt fel att du mår dåligt. Du har inte valt detta. Jag hoppas att du får en bättre dag i morgon. Kram

2015-02-17 | 20:23
http://allaminafel.blogg.se

Tusen och åter tusen tack för era fina kommentarer, hjärtan.


 
Namn:
     Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar: