All denna törst efter något att hålla i tog mig ända hit

Nu är vi nästan två veckor in i februari och i måndags var det hela 365 dagar sedan jag startade upp den här lilla bloggen. Således satt det väl på sin plats att jag pysslade om den lite, och gjorde några förändringar i designen i samband med födelsedagen. Gillar ni det? Faktum är att jag blev relativt nöjd. Den känns som... jag. Men lämna gärna en kommentar om ni har några synpunkter, eller om någonting inte ser ut eller fungerar som det ska.

Ja. Om bara några dagar har ett år gått, och jag står kvar på i princip samma punkt som då. Samma diagnos, samma rutiner, samma person. Förvisso är jag många erfarenheter och en stor kärlek rikare, som jag inte skulle vilja byta ut mot något i världen. Men det är väl det hela. Jag är fortfarande deprimerad och förmodligen också dessutom några kilon tyngre. Har inte uppnått någonting jag kan känna genuin stolthet inför. Bor kvar i samma stad, går i samma skor, drar samma skämt. Inga högskolepoäng. Ingen egen inkomst. Jag har inte gjort några inre resor, vuxit mentalt eller funnit mig själv. 
 
Men vid den här tidpunkten nästa år ska jag titta tillbaka och uppleva en känsla av belåtenhet över vad jag förändrat och åstadkommit år 2015. Och vägen dit börjar nu. Är ni med mig? Jag hoppas det.

Daniella 🌙

Totally in ♡

2015-02-12 | 07:17
http://daniellachanelle.se/
Violent

Känner igen mig så himla mycket här. Men jag är med dig! Kram

tr

jag är med dig. kramar!

Glitter

Jag är med!

2015-02-16 | 07:04
http://glitterlila.blogg.se

Tusen och åter tusen tack för era fina kommentarer, hjärtan.


 
Namn:
     Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar: