Gör vad du vill ikväll, jag ställer upp på allting, allt sjukt som du ber mig, så länge du minns mig

Idag för 18 år sedan föddes en prinsessa... nämligen en av mina allra närmaste vänner! Därför var det på sin plats att vi firade henne med en fin födelsedagslunch ute på stan efter förmiddagens lektioner. Jag åt ingenting, skyllde på illamående - vilket till viss del förvisso också är sanningen. Bakfyllan är inte nådig mot mig, inte... Efter några timmar med flickorna stressade jag iväg mot bussen som tog mig neråt i landet, till mina föräldrar och hemstaden där jag tänker spendera helgen. Nog för att jag älskar min nya stad och allt vad den innebär, men det är något visst att komma hit och få andas ren luft, promenera i alla välbekanta kvarter och sova i flickrummet. Dessutom får jag äntligen, äntligen krama om min lilla pärla till hund igen. Det var alltför länge sedan sist.
 
Maten i övrigt då? Well... Min mor envisades med att bjuda på pizza till middag och jag kunde inte förmå mig att tacka nej, fastän allt inombords skrek just det. "Nej, nej, nej." Tack och lov gick även hon på min illamående-lögn, så jag åt bara en knapp tredjedel av en barnpizza. Och jag behöver väl inte ens nämna att den åkte upp ur magsäcken och ner i avloppet så fort vi kommit hem... 
 
Nu sitter jag i min säng med en kopp svartvinbärste och bråkar med surfplattan. Jag tog nämligen inte med mig datorn hit och jag börjar redan nu bli varse om att det var ett stort misstag. Surfplattor, alltså. Nämn en mer usel uppfinning. Gud, jag har inget tålamod för teknikprylar... Nåväl. Strax ska jag kila iväg ner till soffan för att se på någon kriminalfilm med familjen. Förhoppningsvis lyckas jag somna tidigt och sova gott sedan. Jag önskar detsamma till er!

fult

Tycker du verkar vara en sån fin människa, det är synd att du är sjuk :( Hoppas du kan bli bättre snart! Kram

2014-02-14 | 15:23
http://fult.blogg.se
Elly

sv; Tack så jättemycket för dina kommentarer ❤

Svartvinbärste är för i övrigt något utav det bästa som finns!! :o

2014-02-14 | 16:15
http://sedatives.blogg.se
Glitter

Tack för din kommentar fina du<3
Hoppas du får en fin alla hjärtans dag!

2014-02-14 | 16:24
http://glitterlila.blogg.se
Agnes

Hur länge har du varit sjuk? Har du någon hjälp?
Jag hoppas, hoppas, hoppas att det blir bättre!

2014-02-15 | 15:52
http://ingensoldat.blogg.se/

Tusen och åter tusen tack för era fina kommentarer, hjärtan.


 
Namn:
     Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar: