Du kan min portkod, rätta våningen, vet hur man lirkar med min dörr för att öppna den


Försommaren kom och innan jag visste ordet av fick jag min mörkhåriga, Håkan Hellström-skrålande fransos till slut. Den 11:e juni kysste han mig i månskenet inför våra vänner för första gången, deklarerade med ett leende att vi var tillsammans när frågan kom och ändrade vår relationsstatus på Facebook till ”i ett förhållande”. 

Det slår mig ibland hur obeskrivbara känslor till någon annan människa kan vara. För hur mycket jag än försöker så finner jag inte ord för hur fin han är i mina ögon, hur högt mitt hjärta hoppar när våra blickar möts och hur mycket glädje som sprider sig i min kropp av blotta tanken på just honom. Jag finner en mening och något vackert i allt han tar sig för.

Men för ungefär en månad sedan, just innan midnatt, höll han mig i ett järngrepp på centralstationen innan han satte sig på tåget mot Arlanda. Mitt hjärta skulle nämligen resa 10 000 km ifrån mig och någonstans där råkade han visst ta med sig en del av mig också. Ingenting är längre fulländat, jag går alltid runt med en känsla av att någonting saknas. Och det är han. Du. Älskling, det är så tomt här utan dig. Jag saknar dig redan. Kom hem snart.

Och gång på gång har jag frågat mig själv, hur överlever en 33 dagar utan det enda som känns genuint betydelsefullt? Först nu insåg jag svaret. Jag överlever, tack vare vetskapen om att han efter 33 dagar återvänder till min famn. Återvänder för att stanna (för aldrig i livet att jag någonsin släpper taget om den karln igen).

Han kommer snart hem igen, med all sin värme och glans, och får mitt liv att glittra på nytt.

Nathalie

Härligt att läsa :D <3

nadja

Love is in the air! Är lika kär själv och han bor 30 mil från mig så jag förstår verkligen precis hur du känner. Det är tungt som fan men snart ses ni igen. Kram

2014-08-10 | 15:56
http://ijustwannalive.blogg.se
Maja

Åh, vad mysig den där killen låter. Jag blir så glad av att läsa när någon har hittat en person som lyser upp hela hens tillvaro. Jag skulle också vilja ha en mörkhårig, Håkan Hellström-skrålande karl...

2014-08-11 | 21:10
http://hogtiskyn.blogg.se
Mykene

Grattis och lycka till <3

2014-08-21 | 12:35
http://mykenes.blogg.se
Josefin

Ett lite försenat Grattis! :)<3

2014-09-03 | 17:28
http://letusfly.blogg.se

Tusen och åter tusen tack för era fina kommentarer, hjärtan.


 
Namn:
     Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar: